Dubbelfika

Igår när jag var på gomiddag i Stöcksjö kom jag på att jag måste ha varit gräsligt osocial i vinter, för många av mina vänner har jag inte hunnit med och då är det obalans i min värld! Gårdagens middag hos Sylvia och John var supermumsig och äntligen fick jag smaka det berömda potatismoset! Tack för det och för en trevlig kväll!

Idag SMS:ade Åsa att hon skulle passera stan på väg till jobbet och undrade om jag hade tid för en fika på Brobergs. Har man lov så har man och då är prio ett att ta vara på tillfällen att träffa de vänner man inte hinner se så ofta som man vill. Vi inhandlade två mumsiga mackor och via Restaurangchansen, ett häfte jag köpt av en kollega, fick vi dessa båda jättesmörgåsar och varsin kopp kaffe för totalt 90 kr! Fyndpris och dessutom på vårt eget lilla favoritcafé! Vi fick nästan ha det helt för oss själva också, konstigt nog så här i lovtider.

Ikväll har jag varit i Sävar och hälsat på Jenny och hennes mor och syster och fick gofika! Jennys mamma bakar gudomliga bullar! Tack för dem! Förutom fikabröd fick jag även fruktsallad så ikväll behövs inget kvällsfika. Jag är proppmätt! Ska sanningen fram hann jag inte bli hungrig till middagen idag heller eftersom mackan på Brobergs lagts ovanpå en lunch bestående av renskav och råstekt potatis, så min sk middag bestod denna dag av en tallrik fil med flingor. Det är inte ofta jag hoppar över riktig mat till middagen, men även jag blir mätt ibland även om jag vet att det finns de som tvivlar på det.
RSS 2.0