Hur kan det ha gått en vecka?

Det är helt obegripligt hur det kan ha gått en vecka sedan vi gick hem inför midsommaren! Inte lönt att fundera över för så är det. Det är juli imorgon och ikväll är sista kvällen att sjunga "En kväll i juni" om man inte har gjort det tidigare i juni och jag har faktiskt glömt bort den låten i år. Konstigt! Det är som sommar den!

Värmen har hållit sig i schack på övervåningen större delen av dagen, men efter 15.00 börjar den komma och sedan är det inte så roligt att sitta på vinden längre. Jag kom en bra bit vidare med schemat idag så så mycket åverkan kan inte värmen ha gjort på mig. Eftersom jag ändå inte verkar lyckas producera några nya bloggbilder just nu kommer här några gamla, men ni måste bara få se vilken somrig skola vi har. Den är hur fin som helst i grönskan:



Damen som designade bersån kom igår och tittade på sin skapelse. Det blev fint!



Ikväll börjar Ernst! Det blir kul! Mer jobb imorgon så ikväll ska jag försöka somna före midnatt. Det är olidligt att kliva upp 06.30 när man inte har sovit tilräckligt länge.

Förresten, en epok gick i graven idag - Coopkupongerna med 5-10% slutade gälla. Ja, många har kanske använt upp sina, men jag hade två kvar och de passade jag på att använda upp på Telia refill.
RSS 2.0