Tar helg

Idag har jag jobbat. Nu tar jag helg. Det var ju nästan så att jag kände att jag var helt ledig igår, men eftersom jag ju jobbade var jag väl inte det. Jag räknade ut att jag varit ledig åtta dagar i augusti. Det var ju rätt många det. Helt ok. Egentligen kan man räkna att jag bara har jobbat en helg då. Fast jag har jobbat fem. Bilprojektet går framåt. I september har jag bara en inbokad dag på Coop, imorgon 3 timmar. Det var lite kris. Planen är att inte jobba fullt lika många dagar i september. Jag ska hitta på lite kul i stället.
 
En kund kom idag och räckte fram fyra spelkvitton. Han var helt cool. De tre första var det ingen vinst på och han ville inte förlänga. Det fjärde kvittot gjorde att Svenska Spels maskin låste sig. Det betyder STORVINST! Mannen var lite äldre, såg lite chockad ut och när jag hjälpte honom ringa Svenska Spel för att höra hur mycket det var i vinst bad han mig att höra tjejen berätta det, för han kunde själv inte se utan glasögon och läsa alla kontrollnummer. Det var en rejäl vinst! Kul! Mannen berättade att han funderat på att köpa nya däck, men att han inte hade råd. Nu kan han köpa däck till alla kommande bilar i livet kan jag garantera! 
 
Ikväll handlade jag lite till 5:2-starten, morgondagens middag bestående av kokt skinka, keso och tomater. Lunchen blir "Norsk fisksoppa" och frukosten havregrynsgröt. Det blir intressant att känna hur det går med det där. Min plan är att dricka mycket vatten. Kaffe räknas inte in om man inte tar så mycket mjölk i det. Tur nog gör Å och T detta också, så man måste ju skärpa sig och klara det. 
 
Nu ser jag Lisbeth Salander och ska sedan borsta, se lite mer TV och sova. 
RSS 2.0