Café Station

Vid 11 idag tog jag mig upp och iväg ut på lite äventyr. Jag började på skolan där jag hämtade några filer som jag tänkte fixa lite med. Sedan åkte jag ner på stan för att äta lunch, dvs. fika en baguette med brieost och salami på Café Station med Å och V. Medan jag väntade på dem gick jag in på Åkerbloms och funderade över när jag köpte en almanacka till Å och hur länge den räckte. Då fick jag ett SMS:
"Kom gärna till Åkerbloms"
Hm... Ja, JAG, jag var ju på Åkerbloms, men det var inte Å!!! När hon kom dit var ärendet ALMANACKA!!! Konstigt! Varför stod jag där och varför tänkte hon samma sak just då???

V på Café Station:



På väg hem krockade jag med en kollega i parkeringshuset och det skumma var att jag träffat samma person på skolan på väg ner på stan. Umeå är litet! Vidare gick färden till Coop, där jag inhandlade lite dryck till morgondagen.

Nu blir det en lugn kväll med de sista avsnitten av Goda grannar. Vad ska man se sen då? Undrar om det finns någon fler bra serie på MediaMarkt, för jag fick ju ett presentkort där i julklapp, så jag får nog ta mig en sväng och kolla upp det hela. Kan de ha öppet imorgon tro?
RSS 2.0