Handlat och handlat och sedan jobbat lite

Ursäkta bloggtorkan. Det har varit lite körigt i veckan. Efter förra helgens dubbeljobb, både fre och lö som vanligt, men även sö, så drog skolan igång. Jag blev således tvungen att jobba lite och kom av mig i de vanliga rutinerna, däribland bloggandet. I helgen är jag dock ledig och det kan jag säga, det är tur att jag inte är det så ofta. På två timmar hade jag shoppat följande:
 
1. Tolvfliksblock för möten på skolan
2. Svart Esprit-T-shirt
3. Blå Esprit-T-shirt
4. Blåturkos Esprittröja, långärmad
5. Grå Espritkofta
6. Mjukglass, blandad blåbär och vanilj i strut och jo, den hamnade i magen och ingen annanstans. Jag håller med, Monicka, det var klantigt av oss och väldigt orutinerat att få Sävarglassen att hamna bredvid. ;)
7. Bärbar dator Samsung NC20
8. Telia mobilt bredband

Då tyckte jag att det var dags att åka hem. När jag så skulle installera lite saker i datorn gav jag upp tanken att ladda ner från nätet och använda min köpta produktnyckel. Jag behövde en CD-läsare. Därför, två timmar senare:

9. USB-ansluten CD- och DVD-läsare med brännare

Summa: 7100:-

Som sagt, tur att jag inte är ledig så mycket framöver! Datorn behöver jag till studierna bl.a. ;) och man får ju köpa alla kläder man vill ha, så... Nåja, det var fullt planerat det där. Alltihop, även läsaren, egentligen. Jag tänkte bara kolla om jag klarade mig utan den. Icke. Rekommenderar starkt en 12"-dator. Liten, men väldigt lagom tangentbord. Urlätt att skriva på!
RSS 2.0