Bombmätt

Ok, ok, det heter kanske proppmätt, men har man ätit en bomb är man bombmätt!



Jag har varit på Mix och ätit en smarrig middag med E.G. Bruchetta, black and white och denna grymt goda efterrätt. Riktigt smarrigt var allt och vi hade jättetrevligt! Tack för en bra eftermiddag, E!

I förmiddags låg jag länge kvar och drog mig och tittade på Nyhetsmorgen. Det var en drömtydare där. Jag borde verkligen ha ringt in och frågat varför jag drömt mardrömmar om opponeringen. Inte att det gick riktigt åt skogen, men att handledaren lyfte en värdelös uppsats till skyarna och sa:
- Det häääär är den mönsteruppsats, men Marie, du ska väl få godkänt du med.
Jojo, är det detta jag har att vänta???


Jag har nu fått den uppsats jag inte ska opponera på. Den ska jag egentligen bara läsa och ha lite synpunkter på, men jag kan ju inte låta bli att rätta den. Jag har nu hunnit 1/3 och fick plocka fram min gamla tysklärare MF:s rättningsförkortningsmall. Det är enklare att använda den för då behöver man inte skriva så mycket. Jag får nog skicka med den när jag överlämnar min rättade uppsats så att tjejen förstår vad jag menar.

Resten av kvällen blir det TV och kanske lite lite rättande. Vi får väl se om jag kan hålla mig ifrån det senare. Det vore skönt att ha klart den texten när jag får den jag verkligen ska sätta tänderna i. Men ja,  jag lovar, jag ska vara snäll. Jag ska lyfta förtjänsterna och peka på förbättringsåtgärder och det med stil. Inget sågande här inte. Man ska ju själv vinna på det man gör, men inte på bekostnad av någon annan. Är de bra får man bara se till att vara lite bättre själv. Alltid kan man lyfta sig själv en bit till. Det gäller bara att vara den som orkar mest!



RSS 2.0