CXWORX

Igår testade jag, Åsa och Mikaela CXWORX, en träningsform för mage och rygg med bl.a. gummiband. Det var svårt och ovant. När man inte riktigt orkar dra i gummibandet hela vägen ut gör man nog lite fel också. Träningsvärken idag är ok, men inte min nackvärk. Det var länge sedan nu jag hade ont, sedan jullovet typ. Såhär kan man inte träna. Jag återgick till indoor idag. 11 träningspass gjorda nu.

En svart fågel med orange näbb satt i en buske på gården imorse. Det var en av de snyggaste fåglar jag sett så jag fotade den:



Fåglar är i många fall grötiga, men den här var begriplig, svart och lite orange, så jag kanske borde kolla vad det är för art. Jag har ju en fågelbok.

På lunchen fick jag ut och leta matlådan, som jag hade glömt i bilen.



Ikväll blir det kaffe, fleecefilt och Antikrundan. Jag har ju faktiskt jobbat, handlat, tränat och ätit redan och klockan är före 19.00. Bl.a. upptäckte jag idag att vi hade ganska fel när vi trodde att killarna stod för att resultatet i åk 9 var 207 poäng i höstas mot 218 ifjol, men faktiskt var det tvärtom. Killarna har höjt sig. Systematiskt kvalitetsarbete när det är som bäst hittar utvecklingsmöjligheter. Att prata och tro är en sak. Fakta en annan.
RSS 2.0