Letat skärm

Imorse när jag vaknade spöregnade det utanför fönstret, så jag valde att slå igång TV:n och ligga och lyssna på EM-maran. Vid 12.15 var den slut så då blev det kaffe och fil. Då dagen såg ut att fortsätta i det grå tecknet begav jag mig ut för att titta på datorskärmar. När jag ska köpa teknikprylar brukar jag oftast tycka att jag vill åka runt och få en uppfattning om vad jag har att välja på först, inte fullt övertygad om att det blir lättare då, men i alla fall förstår jag vad jag inte vill ha. Nu tror jag att det lutar åt en 22" med blank skärm. Riktigt vilket märke det blir är fortfarande oklart, men så skarp bild som möjligt vill jag ha. Det är otäckt med skärmar där man i princip kan räkna pixlarna i bokstäverna. Svart och skarpt ska det vara!

När jag ändå var vid MediaMarkt åkte jag förbi och skulle heja på Åsa och co. Där befann sig bara mormodern, svärföräldrarnas hund och barnet som ska döpas imorgon, Vilma. Hunden kände nog att jag hade varit hos en annan hund i veckan för hon tyckte att mina byxor luktade väldigt intressant.

Ikväll blir det nog grillad kyckling och potatissallad till middag. Kanske, kanske kan man få ta en chokladboll från gårdagskvällens bak också. Något firande av travvinst blir det dock inte. Fyra rätt idag. Inte så illa ändå med tanke på att femmorna gav 347 kr. Man skulle ju ha haft ett rätt till förstås... Nya tag nästa vecka!
RSS 2.0